לדעת לעצב עוגות השראה

קורס עיצוב עוגות

סרט אדום

קורס עיצוב עוגות

סרט אדום

הקורס המקיף לעיצוב עוגות פאר

הקורס המקיף לעיצוב עוגות פאר

10

מפגשים

10

מפגשים

4-5

שעות מלאות כל מפגש

4-6

שעות מלאות כל מפגש

120

שעות אקדמאיות

120

שעות אקדמאיות

10

מפגשים

10

מפגשים

4-5

שעות מלאות
כל מפגש

4-5

שעות מלאות
כל מפגש

120

שעות
אקדמאיות

120

שעות
אקדמאיות

הקורס מיועד לנשים שרוצות לעסוק בתחום העוגות המעוצבות ולכל אישה שרוצה להוציא עוגות מיליון דולר

יחסית ללא השקעה רבה ובעלות חומרים נמוכה.

אם גם את חלמת תמיד להרשים בלי להשקיע שעות של עבודה,

או לעסוק בעבודה מכניסה עם סיפוק והנאה בצידה – זה בדיוק בשבילך.

המרצות:

גלית בושי- מאסטרית בתחום העיצוב, בעלת עסק עצמאי בתחום ונסיון עשיר בהוראה.

נעמה צור- מקצועית ודייקנית עם נסיון עשיר בתחום ובהוראתו בעלת עסק עצמאי.

הקורס כולל ומקיף את תחום עיצוב העוגות בצורה מקצועית מאד נלמדים בו כל הטכניקות הנדרשות

ליצירת עוגות פאר מרובות קומות ממגוון סוגי עיצובים.

יש לציין כי המרצות אמונות על שיטות פרקטיות וישימות עם כללים ברורים ותבניתיים

מה שמנגיש את הנושא לכולן ולאו דווקא לבעלות ידי הזהב שבינינו,

והקורס נעשה בשיטה חווייתית מאד ומפתח בפני עצמו.

בסיום הקורס תינתן תעודה מטעם בית הספר.

הקורס מיועד לנשים שרוצות לעסוק בתחום העוגות המעוצבות ולכל אישה שרוצה להוציא עוגות מיליון דולר

יחסית ללא השקעה רבה ובעלות חומרים נמוכה.

אם גם את חלמת תמיד להרשים בלי להשקיע שעות של עבודה,

או לעסוק בעבודה מכניסה עם סיפוק והנאה בצידה – זה בדיוק בשבילך.

המרצות:

גלית בושי- מאסטרית בתחום העיצוב, בעלת עסק עצמאי בתחום ונסיון עשיר בהוראה.

נעמה צור- מקצועית ודייקנית עם נסיון עשיר בתחום ובהוראתו בעלת עסק עצמאי.

הקורס כולל ומקיף את תחום עיצוב העוגות בצורה מקצועית מאד נלמדים בו כל הטכניקות הנדרשות

ליצירת עוגות פאר מרובות קומות ממגוון סוגי עיצובים.

יש לציין כי המרצות אמונות על שיטות פרקטיות וישימות עם כללים ברורים ותבניתיים

מה שמנגיש את הנושא לכולן ולאו דווקא לבעלות ידי הזהב שבינינו,

והקורס נעשה בשיטה חווייתית מאד ומפתח בפני עצמו.

בסיום הקורס תינתן תעודה מטעם בית הספר.

סילבוס

יש לציין כי הסילבוס מכיל את תכני השעורים ולא בהכרח את הסדר והחלוקה ביניהם

הטכניקות הנדרשות ליצירת עוגות פאר מרובות קומות ממגוון סוגי עיצובים

חיתוך לשכבות ומילויים שונים.

חומר עיוני בנושא ההנדסי של בניית עוגת קומות יציבות הכנסת תומכים- כל החומר כדי לגרום לעוגה להראות במיטבה גם לאחר שעות של עמידה באירוע

מקיף את תחום הזילוף – זילופים מתקדמים החלקות מקצועיות שינויי גוונים, אפקטים מודרניים, זילופי קומות, ועוגות חצויות.

מקיף את תחום הבצק סוכר- עיטופי עוגה במגוון צורות פיסולים מתקדמים בניה אסטטית ומקצועית,אפקטים שונים ופרזנטציות שונות.

וורדים מודרניים, עבודה עם תבניות  ותחרות, עבודה עם שוגרוויל.

קאפקייקס מרהיבים בעיצובים שונים.

רוצה לראות את מבחר הקורסים שלנו?

דילוג לתוכן