הקורס מיועד לנשים הרוצות לעבור הכשרה מקצועית כדי לעסוק בתחום כשף קונדיטורית ברמה הגבוהה ביותר ,
וכן לנשים שרוצות לפתח את יכולותיהן במטבח הביתי לרמה מקצועית גבוהה.
הייחודיות בקורס זה למול קורסים אחרים בתחום זה שימת הדגש על הבנת כל התהליכים עד התוצר המוגמר ,
הקורס כולל בתוכו חומר עיוני רב של טכנולוגית המזון – התלמידות לומדות בדיוק כיצד מגיב כל חומר גלם.
ובאיזה תנאים אידיאלי לעבוד עם כל דבר ולכל תוצר , מה שגורם לתלמידות לעבוד מתוך הגיון והבנה, למנוע מראש טעויות ,
ובמידה וקרתה טעות להבין מה היה הגורם לה ולא לחזור עליה שוב.
הבנת החומר העיוני הכרחי במיוחד גורם לרמת מקצועיות גבוהה,
מאפשר יצירת מתכונים אישיים, ופיתוח מקצוע ריווחי ,
מקצר את משך השהיה במטבח- היות ופועלים מתוך ידע וחוסכים נסיונות נפל רבים
חוויה וסיפוק, ומיעוט כשלונות.
מנגיש את המטבח לכל אחד שיכול להסתמך על תבניות ותהליכים.
ומקצר משך הקורס ומונע מריחת זמן במהלך הקורס.
הקורס הינו קורס מעשי , כל החומר הנלמד מיושם ע"י התלמידות במהלך השיעור-
בעמדות עבודה אישיות ומאובזרות במיטב הציוד המתקדם, מה שמביא לכך שאין מצב שתלמידה חוזרת לביתה
ומגלה שהיא לא בדיוק יודעת מה ואיך עושים.
הוא גם מפתח יצירתיות ומעוף ונותן כלים לפיתוח מתכונים ותוצרים אישיים.
בסיום הקורס נדרשות התלמידות לעבודה מעשית- פיתוח איזשהו תוצר מעולם הקונדיטוריה ממתכון אישי שלהן
ולא ממה שנלמד בקורס כדי לפתח בהן את היצירתיות והאפשרות לצאת לשוק ,
בסיום הקורס תקבל כל תלמידה שעמדה בדרישות תעודה יוקרתית מטעם בית הספר.