קורס המקיף את כל נושא הבולונז'רי- הלחמים
הקורס נותו ידע מקיף ומקצועי בנושא בצקי השמרים הדגש בקורס הוא על הבנת כל תהליכי האפיה ,
ושיטות העבודה הנכונות, וידע נרחב בתורת החומרים,
מה שמביא את התלמידה ליכולת שינוי ופיתוח מתכונים אישיים בתחום הבולונזרי.
הקורס מיועד לכאלה הרוצות לפתח את יכולותיהן בתחום להוציא לחמים מושלמים מכל הסוגים
ואף לעסוק בתחום בקונדיטוריות.
הקורס הינו מעשי בעמדות עבודה אישיות ומאובזרות במיטב הציוד
בסיום הקורס תינתן תעודה מטעם בית הספר