בואי להיות מומחית בולונג'רי

קורס לחם

סרט אדום

קורס לחם

סרט אדום

קורס המקיף את כל נושא הבולונז'רי- הלחמים 

קורס המקיף את כל נושא הבולונז'רי- הלחמים 

קורס המקיף את כל נושא הבולונז'רי- הלחמים 

הקורס נותו ידע מקיף ומקצועי בנושא בצקי השמרים הדגש בקורס הוא על הבנת כל תהליכי האפיה ,

ושיטות העבודה הנכונות, וידע נרחב בתורת החומרים,

מה שמביא את התלמידה ליכולת שינוי ופיתוח מתכונים אישיים בתחום  הבולונזרי.

הקורס מיועד לכאלה הרוצות לפתח את יכולותיהן בתחום להוציא לחמים מושלמים מכל הסוגים

ואף לעסוק בתחום בקונדיטוריות.

הקורס הינו מעשי בעמדות עבודה אישיות ומאובזרות במיטב הציוד

בסיום הקורס תינתן תעודה מטעם בית הספר

קורס המקיף את כל נושא הבולונז'רי- הלחמים 

הקורס נותו ידע מקיף ומקצועי בנושא בצקי השמרים הדגש בקורס הוא על הבנת כל תהליכי האפיה ,

ושיטות העבודה הנכונות, וידע נרחב בתורת החומרים,

מה שמביא את התלמידה ליכולת שינוי ופיתוח מתכונים אישיים בתחום  הבולונזרי.

הקורס מיועד לכאלה הרוצות לפתח את יכולותיהן בתחום להוציא לחמים מושלמים מכל הסוגים

ואף לעסוק בתחום בקונדיטוריות.

הקורס הינו מעשי בעמדות עבודה אישיות ומאובזרות במיטב הציוד

בסיום הקורס תינתן תעודה מטעם בית הספר

סילבוס

יש לציין כי הסילבוס מכיל את תכני השעורים ולא בהכרח את הסדר והחלוקה ביניהם

בצקי שמרים – תורת החומרים.

מגוון סוגי לחמים – לחמים ממולאים לפני ואחרי האפיה

לחמניות קלועות, חלות במגוון קליעות,

בגטים, פיתות פוקאצות ממגוון סוגים,

עבודה עם מגוון סוגי קמחים.

תוספים, משפרים, תוספת גלוטן ללחמים.

סוגי מחמצות שונות – עבודה מעשית עם לחמי מחמצת.

רוצה לראות את מבחר הקורסים שלנו?

דילוג לתוכן