בית הספר לקולינריה מקצועית בצפון

- אודותנו -

בית הספר לקולינריה מקצועית בצפון

אודותנו

כוכביות

בית הספר בונטון הוקם במטרה לתת מענה הולם לתושבות הצפון

לרכישת מקצוע איכותי ומפרנס בתחום לימודי הקולנריה המקצועית.

בית הספר שם דגש מיוחד על קורסים ברמה הגבוהה והמקצועית ביותר.

ה- DNA שלנו הוא לימוד מעמיק ויסודי והבנת כל התהליכים עד התוצר המושלם.

לצד השקעה בגימורים, פרזנטציות בוטיקיות, וטרנדים בינלאומיים.

מה שהופך כל בוגרת למקצועית ברמה הגבוהה ביותר.

התוצאה של שיטת הלימוד היחודית לבונטון היא שבסיום הקורס

התלמידות יודעות לפתח בעצמן מתכונים ופרזנטציות,

ולצאת לעולם הקולינריה עם תוצרים משל עצמן.

שיטות הלימוד לצד היותן מקצועיות, הן חוויתיות ומפתחות גם מהפן האישי ללא קשר לקונדיטוריה.

הלימוד נעשה בקבוצות קטנות עם יחס אישי והקפדה על תוצאות מכל תלמידה.

בבית הספר כיתה מאובזרת ברמה המתקדמת ביותר

ושימת דגש על הנגשת הטכנולוגיות העכשוויות לכלל התלמידות.

כל השעורים מעשיים – והתלמידות מתנסות בכל החומר הנלמד

בעמדות עבודה אישיות ומאובזרות במיטב הציוד המתקדם,

מה שתורם להבנת החומר ולהתנסות עד לפרטים הקטנים ומונע טעויות ובעיות.

הצוות המקצועי נבחר בקפידה, לכל המרצות נסיון רב בתחום, הן מהפן הקולינרי והן בהוראת הקולינריה.

המנהלת הקולינרית של בית הספר היא שף קונדיטור יהודית רוטנר- בעלת נסיון עשיר בתחום

לצד לימוד במספר בתי ספר גדולים מה שהביא לשיטת לימוד ייחודית וממוקדת

המסתמכת על נסיון רחב ואי חזרה על טעויות של אחרים, לאחר חקר שוק מעמיק והבנה לצרכי הקהל.

לצד זה בית הספר מפתח קורסים דיגיטליים ברמה מקצועית גבוהה מאד.

כדי להנגיש את שיטת הלימוד הייחודית גם לכאלה הגרים במרחק

רוצה לראות את מבחר הקורסים שלנו?

דילוג לתוכן